Gyors gyors lassú

2010.09.05. 11:58

Mit mond, mit mondhat az ember lánya ha...

...a motorosklubban kíváncsian kérdezgetik hogy na merre jártál a "szezonban" és nekem fikarcnyi időm sem volt motorozni a nyáron? (kertészkedni annyival érdekesebb volt!)
...csak a diákom alsónadrágjának színére emlékszem, a nevére nem? (hát ha egyszer olyan a divat hogy a rövid póló és a combközépen kezdődő nadrág között pont az a prominens ruhadarab "villan" elő amikor rajzolás közben a papír fölé görnyednek)
...a lassan két hónapja olvasott alig százoldalas regény feléig is alig jutottam el de már elfelejtettem az elejét? (talán ha fél-egy oldalt olvasok esténként mielőtt kiesik a könyv a kezemből)
...a svéd nyelvtan szerint írom az angol szöveget? (ilyen nyelvi rezemuzi talán még sosem volt a fejemben)
...a megbeszélések unalmas perceiben a teraszfestés vagy egy érdekes recept vagy az ajándékként kapott tulipánhagymák körül kalandozank a gonolataim? (pedig istenbizony a projekt is az érdekesebbek közül való)
...akkor is nekilendülök két-háromnaponta a "szokásos" egyórás futásnak ha éppen esik (nyár elején még az orrom hegyét sem dugtam ki ha két csepp esett)

...minden porcikámban érzem, hogy megváltoztam. Mint a kamasz amikor egy nyáron nő 15 centit. Végre belenőttem az álmomba. Ahogy a tánciskolában is az ember vért izzad az elején aztán ha minden jól megy egyszercsak önfeledt suhanás lesz a trappogásból.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vandorpocok.blog.hu/api/trackback/id/tr232272732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

interjú 2010.10.09. 23:36:32

Kedves Zsuzsi!
Egy ideje követjük a sorsod alakulását ott fenn a Nagy Északon, és gratulálunk a sikereidhez.
Minden jót kívánunk Nektek, Zsiráfunkra pedig megpróbálunk vigyázni, segíteni őt mindenben amiben tudjuk. Szeretettel üdvözöl Benneteket a négytagú pesti Zsiráf Barát család, nagy és kicsi Zsiráf Barátok.Ha tudsz és van kedved írjál nekünk és képeket is küldünk a lányokról.
süti beállítások módosítása